Scrubben maar met die beautyblog!

Tja, je leest vaak beautyblogs geschreven door vrouwen en dus (voor zover ik kan oordelen) heel weinig blogs van mannen die bezig zijn met schoonheidsproducten.
Nou, ik breng er een beetje verandering in.

Op de foto zie je wat ik ga gebruiken, het is een scrubmasker met actieve kool van Kruidvat.
Ik wordt niet door deze keten gesponsord maar heb het gekocht omdat ik het zelf uit wilde proberen en de verpakking trok mij ook aan: duidelijk, een soort vintage uitstraling en voor € 1,99 kon ik het niet laten liggen.

Volgens de gebruiksaanwijzing moet ik het met een licht masserende beweging op de huid aanbrengen en na 5 minuten moet ik het product verwijderen met lauw water.Ik heb van mijzelf al een zachte huid maar ben echt benieuwd wat dit gaat opleveren.

Wat als eerste opvalt als ik de tube open is de frisse geur van het goedje dat er in zit.
Er stond kool op dus ik dacht dat het niet de meest aangename geur had maar niets is minder waar, het ruikt prettig.
We duiken de badkamer maar in en gaan eerst maar eens scheren, check die foto’s dan!

Volgorde van de foto’s spreekt toch voor zich.

  

Wat vind ik van het product tijdens het gebruik?

Ik opende de tube en kneep er een beetje in waardoor een voldoende middel uit kwam om mijn huid ermee te bedekken.

Wat ik er wel van verwacht had, maar misschien ligt mijn verwachtingspatroon gewoon te hoog is dat het wat dikker zou zijn en net als met de houtskoolmaskers die alle poriën en dergelijke verwijderen, veel meer zwart zou zijn dus veel meer de huid zou bedekken.

Wat vind ik van het product na het gebruik?

Het product is makkelijk af te wassen met lauw water en een washandje, het gaat er makkelijk af en na afloop is mijn huid voor mijn gevoel ook wat zachter geworden.

Het product had wel beter kunnen scoren als het wat dikker was geweest, ik kan me voorstellen dat mensen meer er op smeren omdat het dunner is, dat men bang is dat het product veel sneller van je huid afdruipt.

 

Facebook Comments
Getagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *